Over DPD

Perfect gepositioneerd – DPD in Europa en wereldwijd

Wij vervoeren ruim 5,2 miljoen pakketten per dag via een hecht internationaal netwerk. Daarmee is DPD een toonaangevende internationale express- en pakketdienstverleners in Europa. Wij bieden onze klanten de juiste producten en diensten voor ieder soort zending. Vanuit ruim 1000 depots in 40 landen, staan meer dan 75.000 medewerkers en 15.000 voertuigen klaar voor onze 200.000 zakelijke klanten. De grootste aandeelhouder in DPD is de Franse GeoPost groep, een volle dochteronderneming van La Poste.

DPD in Nederland

De markt is constant in beweging. Bij DPD reageren we hierop door onze klanten en hun behoeften als uitgangspunt te nemen. Dit is wat we verstaan onder klantgerichtheid. We zijn continu bezig om onze producten en diensten verder uit te breiden volgens de behoeften van de markt. Onze klanten profiteren van een maximale flexibiliteit en kunnen altijd vertrouwen op de hoogste service- en kwaliteitsstandaard.

In Nederland bestaat DPD uit 9 depots. Dag in dag uit dragen 1.600 deskundige medewerkers op deze depots zorg voor een eenvoudige, snelle en betrouwbare levering van pakketten.

Onze producten- en servicesportfolio toont een veelzijdig aanbod. Het omvat nationale en internationale standaardzendingen, maar ook expresszendingen. En we zijn er voor particuliere klanten. Zo biedt DPD efficiënte oplossingen in ieder segment. Onze klanten genieten van snelle looptijden, eenvoudige verwerking en een sterke plaatselijke service.

De Pickup parcelshops van DPD geven ook kleine verzenders een simpele, veilige toegang tot DPD’s krachtige standaard en express pakketdiensten. Pakketten kunnen in Nederland bij 850 Pickups voor verzending worden aangeboden.